Expertises

Energie zonder zorgen

Powercrumbs levert biogas op maat. Wij beheren de complete energieketen en zorgen dat je altijd genoeg energie hebt om jouw project tot een succes te maken.

ALTIJD EN OVERAL

We verzamelen biogas van reststromen uit het hele land en zorgen dat dit op juiste plek komt. Bijvoorbeeld op bouw- en werkterreinen. Eenmaal geleverd werkt de Powerbox direct.  Hij heeft een capaciteit van meer dan 2 MWh en door ons unieke vulwisselsysteem heb je schone energie 24/7 tot je beschikking!

laadt alles op met de powerbox

De Powerbox kan gebruikt worden voor elke stroomvraag en het laden van al je elektrisch materiaal. Van je koffiezetapparaat tot je 80-tons kraan! Zo komen we steeds dichterbij de emissieloze bouwplaats. Kijk hier hoe dat in z’n werk gaat.
Heiblokken
Rupsgravers
Kranen

Powerbox wint de tender

Ons biogas maakt hét verschil bij elke inschrijving. Wij leveren namelijk de duurzaamste brandstof op de markt. Zo kan je de MKI terugvoeren tot 99% ten opzichte van de bestaande levering van energie.
 • Milieu-Kosten Indicator
  Uw MKI reduceren tot 99% ten opzichte van bestaande levering van energie.
 • Emissieloze Bouwplaats
  De beste keuze voor een duurzame laadoplossing voor al uw elektrisch materieel.
 • Natura-2000 gebieden
  Maximale reductie van stikstof zorgt ervoor dat de werkzaamheden op uw project doorgaan.
 • Geen Netaansluiting
  Toch altijd duurzame energie wanneer er nog geen netaansluiting beschikbaar is.

Samen staan we sterk

Wij hebben ruime ervaring met de inschrijving van biogas in aanbestedingen en helpen dus graag een handje mee. Zo selecteren we de juiste aanbesteding en maximaliseren de duurzaamheidsscore voor het EMVI-plan. Samen zorgen we er zo voor dat je het gunningsvoordeel behaalt!

Biogas bronnen

Biogas wordt geproduceerd uit rioolslib, mest en afvalstromen op meer dan 250 locaties in Nederland. Een groot deel van deze energie gaat nu verloren. Zonde toch? Met onze unieke technologie verzamelen we daarom deze restjes en zorgen dat ze op de juiste locatie komen. Zo levert restgas voor alle partijen iets op! >

Interesse in de Powerbox, biogas leveren of gewoon meer weten?

Wij horen het graag!