Company

Schakel om en zet je wereld aan!

Voor wie het ziet en weet te gebruiken, ligt schone energie voor het oprapen.

Over ons

Powercrumbs kijkt met een frisse blik naar de duurzame bronnen die nog niet benut worden. In samenwerking met producenten, toeleveranciers en afnemers realiseren wij vandaag een circulaire keten voor de brandstof van de toekomst: biogas. We zijn er namelijk van overtuigd dat we samen de wereld een stuk schoner kunnen krijgen. Wel zo fijn voor mens, dier en natuur. Door alle kruimels te gebruiken die anderen laten liggen, ontketenen we een ware rest-gas revolutie!

Het team

Maak kennis met de pioniers van de restgas-revolutie
Portretfoto Pieter Mans, CEO van Powercrumbs.

Pieter Mans

CEO
Door z’n jarenlange ervaring weet Pieter wat er nodig is om de transitie tot een succes te maken. Zijn missie bij Powercrumbs is het opsporen en ontsluiten van ongebruikte energiestromen. Waar anderen allang zijn afgehaakt gaat Pieter altijd tot het uiterste om een geschikte technische oplossing te vinden.
Portretfoto Jan Willem Eising, COO van Powercrumbs

Jan Willem Eising

COO
Het doorbreken van de status quo gecombineerd met de kracht van samenwerken; dat typeert Jan Willem. Hij is gespecialiseerd in het realiseren van innovatieve energieconcepten en weet wat nodig is om goede ideeën om te zetten naar succesverhalen. Bij Powercrumbs laat hij elke dag zien hoe het wél kan!
Portretfoto van Jelmer Kalff, CCO van Powercrumbs

Jelmer Kalff

CCO
Jelmer is onze commerciële bruggenbouwer. Voor rest-gas ziet hij altijd kansen liggen waar anderen overheen kijken. Door zijn aanstekelijke enthousiasme en goede netwerk helpt hij klanten en partners om een duurzame stap vooruit te maken en samen voorop te lopen in de restgas-revolutie.

Werken bij

Wil jij deel uitmaken van onze restgas-revolutie? Innoveer je carrière bij Powercrumbs!  
Sitemanager | Fulltime | € 3000 - € 4000Business Developer | Fulltime | € 4000 - € 6500
Text Link
Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen nood, we gaan graag met je in gesprek. Neem contact op

Het Laatste Nieuws

Bekijk onze bedrijfsfilm

Ook Powercrumbs nodig?

Wij horen het graag!