Medewerker Marketing & Communicatie

SOLLICITEER NU!

Over deze vacature

Nooit meer diesel op de bouwplaats maar out-of-the box clean energy! Ook op de bouwplaats is de energietransitie gestart en is de vraag naar duurzame energie op locatie groot. Om de transitie te versnellen is Powercrumbs op zoek naar Parttime medewerker Marketing & Communicatie.

Functie

Als Medewerker Marketing & Communicatie bij Powercrumbs krijg je de kans om mee te groeien met ons. Je bent betrokken bij alles met betrekking tot de branding & communicatie van Powercrumbs. Van rebranding en een nieuwe website tot events en communicatie in samenwerking met onze partners zoals bouwbedrijven en waterschappen. Jij werkt samen met onze operationeel directeur om de Powercrumbs propositie op de beste manier online/offline neer te zetten.

  • Je creëert nieuwe content (beeld en tekst) voor de website en sociale media
  • Je initieert en realiseert nieuwe communicatiemiddelen en kanalen.
  • Je maakt en voert communicatie (deel)plannen uit.
  • Je werkt mee aan de rebranding van Powercrumbs.
  • Je helpt mee in het organiseren van events met onze partners.

Functie Eisen

Powercrumbs is op zoek naar een kandidaat die van nature pro-actief is en creatief is. Die mogelijkheden ziet en deze ook wilt benutten.

Verder vragen wij:

  • WO/HBO werk- en denkniveau
  • Interesse/affiniteit in duurzaamheid
  • Je bent sociaal en communiceert gemakkelijk met klanten en partners
  • Je hebt een vlotte pen en kan overweg met Adobe/Wordpress of wil dit graag leren

Aanbod

Parttime functie van 12-20 uur per week waarin de mogelijkheid er is om deze in te vullen als bijbaan naast je studie. We bieden je een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en creativiteit. Powercrumbs is een snelgroeiende duurzame start-up waarbij elke dag anders is. Bij Powercrumbs werk je flexibel en kijken we naar je resultaat. Samenwerken doen we vooral op kantoor in Utrecht in gezelschap van Baas, onze kantoorhond!

Introductie Powercrumbs

Je gaat aan de slag bij Powercrumbs. Een snelgroeiend bedrijf dat duurzame energie levert aan bouwbedrijven. Powercrumbs realiseert circulaire ketens, voor de brandstof van de toekomst: biogas. Voor velen nog een restproduct zonder duurzame bestemming, voor ons een bron van mogelijkheden. Want ons gas is groener. Schakel om en zet je wereld aan!

SolLiciteer nu

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.