Duurzaamheidsadviseur Emissieloze Bouw

SOLLICITEER NU!

Over deze vacature

Nooit meer diesel op de bouwplaats maar out-of-the box clean energy! Ook op de bouwplaats is de energietransitie gestart en is de vraag naar duurzame energie op locatie groot. Om aan de vraag te kunnen voldoen is Powercrumbs op zoek naar Parttime Duurzaamheidsadviseur Emissieloze Bouw.

Functie

Als Duurzaamheidsadviseur ben jij verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe bouwbedrijven en nieuwe toepassingen te realiseren in samenwerking met de grootste bouwbedrijven van Nederland. Jij ondersteunt en helpt de klant de overstap van vervuilende diesel naar schoon biogas te laten maken. Je gaat direct samenwerken met de commercieel directeur van Powercrumbs en ondersteunen in het versnellen van de transitie in de bouw.

  • Je onderzoekt de bouwsector en weet commerciële kansen te signaleren;
  • Je bouwt aan je netwerk door het genereren van leads en commerciële afspraken te realiseren;
  • Je voert verkoopgesprekken met gesprekspartners op sleutelposities bij bouwbedrijven.
  • Je denkt actief mee over mogelijke oplossingen voor de uitdagingen binnen de levering van energie op de bouwplaats.

Functie Eisen

Powercrumbs

is op zoek naar een kandidaat die van nature pro-actief is en kansen ziet waar andere uitdagingen zien. Je bent een goede gesprekspartner die vanuit de inhoud potentiële klanten overtuigt van ons product.

Verder vragen wij:

  • WO/HBO werk- en denkniveau
  • Interesse/affiniteit met business development en duurzaamheid
  • In staat zijn om technische vraagstukken om te zetten naar een advies op maat
  • Je bent analytisch, commercieel, ondernemend en doortastend
  • Eventueel ervaring met de verkoop van contracten en/of salestrajecten.

Aanbod

Parttime functie van 12-20 uur per week waarin ook de mogelijkheid er is om deze in te vullen als bijbaan naast je studie. We bieden je een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en creativiteit. Powercrumbs is een snelgroeiende duurzame start-up waarbij elke dag anders is. Bij Powercrumbs werk je flexibel en kijken we naar je resultaat. Samenwerken doen we vooral op kantoor in Utrecht in gezelschap van Baas, onze kantoorhond!

Introductie Powercrumbs

Je gaat aan de slag bij Powercrumbs. Een snelgroeiend bedrijf dat duurzame energie levert aan bouwbedrijven. Powercrumbs realiseert circulaire ketens, voor de brandstof van de toekomst: biogas. Voor velen nog een restproduct zonder duurzame bestemming, voor ons een bron van mogelijkheden. Want ons gas is groener. Schakel om en zet je wereld aan!

SolLiciteer nu

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.